Bak het vlees aan op de ijzeren plaat van de barbecue met olijfolie. Kruid met peper en zout. Leg tussen het vlees, de uien, tijm en laurier. Meng alles af en toe onder elkaar en blus met een deel van de tripel d’Anvers. Doe alles in een gietijzeren stoofpot en bevochtig met de rest van het bier. Smeer de mosterd op het brood en voeg dit met samen met de kalfsfond toe. Laat dit gedurende 1 uur zachtjes stoven tot het vlees gaar is. Snij de appel in 8 stukken en maak er mooie tonnetjes van. Leg ze in een schaal met boter en bestrooi met suiker en laat dit op het vuur karamelliseren. Snij het witloof fijn en meng het met mayonaise en de veldsla en smaak af met peper en zout. Bestrooi met wat peterselie.
TV Oost wil je graag pushberichten sturen met belangrijk nieuws
Toevoegen aan startscherm
Deze website heeft een app. Voeg deze toe aan je startscherm om hem te installeren.
1) Druk op de deelknop
2) Druk op 'Zet op beginscherm'
Installeer onze TV Oost app voor een betere ervaring!
We onderscheiden volgende types cookies, naargelang hun doeleinden:
Essentiële / strikt noodzakelijke cookies:
Deze cookies zijn nodig voor het functioneren van de website en kunnen niet worden uitgeschakeld. Ze worden meestal geplaatst als reactie op jouw acties, zoals het instellen van privacyvoorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren. Zonder deze cookies is een goede communicatie en navigatie niet mogelijk.
Niet-essentiële cookies:
Deze cookies zijn op zich niet noodzakelijk om de website te laten functioneren, maar ze helpen ons wel een verbeterde en gepersonaliseerde website aan te bieden. Hieronder vallen:
» Functionele cookies:
Deze cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden (bijvoorbeeld het beveiligen van formulieren met behulp van captcha's of het weergeven van externe video’s). Ze kunnen door ons of door externe partners ingesteld worden wiens diensten we hebben toegevoegd aan onze pagina's.
» Analytische cookies:
Met deze cookies houden we websitebezoeken en verkeer bij, zodat we inzicht krijgen in hoe onze website presteert en waar we kunnen verbeteren. Ze helpen ons te zien welke pagina's populair zijn en hoe bezoekers zich door de website bewegen.
Wij gebruiken dus enerzijds onze eigen cookies en anderzijds cookies van zorgvuldig geselecteerde partners met wie we samenwerken.
We hebben je toestemming nodig om dit formulier te versturen.
We hebben je toestemming nodig.
Het vakje is alvast aangevinkt. Je hoeft enkel je voorkeuren opnieuw op te slaan.
Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te bewaren en statistieken te verzamelen. Als je op de knop "Alles toelaten" klikt, geef je ons toestemming om alle cookietypes te gebruiken.
Wil je meer gedetailleerde informatie of je eigen voorkeur kunnen instellen, gebruik dan de knop "Aanpassen".