Nieuws

Getuige: "Ferrari vloog met 120 km/u de boom in"

Een getuige van het spectaculaire ongeval met een Ferrari gisterenmiddag op de E34 expresweg richting Antwerpen heeft zich gemeld bij de redactie van TV Oost. "De man vloog met 120 km/u de boom in, ik hoop dat alles ok met hem is", getuigt de Nederlander Pascal Bodenstaf.

"Wij waren onderweg van Breskens naar Utrecht en vanwege files werden wij via Antwerpen gestuurd."

"Wij reden achter de Ferrari en het viel op dat het linkerknipperlicht de hele tijd aan stond. De bestuurder slingerde met zijn sportwagen op het rechterrijvak net alsof hij aan het bellen was, of met iets anders bezig was. Daarna slingerde hij van het rechtse vak half over het linkse rijvak, en toen ging hij plots tegen een gigantische snelheid de weg af en vloog hij omhoog de boom in."

Ik heb het idee dat deze man onwel is geworden of in slaap is gevallen omdat hij al enige tijd erg slingerde. Hij remde niet en vloog in volle vaart de rijbaan af."

"Wij zijn op de pechstrook gestopt en hebben de hulpdiensten gebeld. Er stopte nog een man en die is naar de auto toe gegaan. Ik heb drie kleine kinderen in de auto en vond het te gevaarlijk om daar te blijven staan. Ik ben doorgereden toen ik zag dat de man hulp kreeg."

"Hopelijk kan mijn verklaring de man helpen om te achterhalen wat er is gebeurd."

Het slachtoffer werd uiteindelijk gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder, een oudere man uit Schilde, was op weg van Knokke naar zijn woonplaats. De peperdure Ferrari is total loss en dus vermoedelijk enkel nog goed voor de schroothoop.

Beelden van het ongeval kan u hier bekijken: http://www.tvoost.be/nieuws/ferrari-in-de-bomen-langs-expresweg-e34-33155