Recepten

  • Carpaccio van ananas met granité van framboos

  • Waterzooi van hoevekip met jonge groenten

  • Gebraden rosbief met lentegroenten

  • Asperges met gerookte zalm

  • Kabeljauw op z'n Vlaams "New Style"

  • Lamskoteletjes met bulgur

  • Gegrilde kalfskotelet

  • Gepekelde zalm 'mi-cuit', bloemkool, yoghurt en hummus

  • BBQ Tip 1 : Broodje Pulled Pork

  • BBQ Tip 2 : Aziatische kippensoep met kokosmelk

  • BBQ Tip 3 : Flammenkuchen

  • BBQ Tip 4 : Vitello Tonnato

  • BBQ Tip 5 : Côte à l'os

  • Koken - Holy Mama

  • Koken met Valérie - Shakshuka

  • Koken met Valérie - samosa's met mangochutney

  • Koken met Valérie - Cheesecake

  • Koken met Valérie - Spaghetti Meatballs

  • Koken met Valérie - Pad Thai

  • Smaakmakkers Winter - Kalfsniertjes en zwezerik met dragonsaus, gebakken aardappelen en rozemarijn

  • Koken met Valérie - Zalm op zoutsteen met dragonsaus

  • Smaakmakkers Winter - Hazenrug Harlekijn

  • Smaakmakkers Winter - Parmentier van kippenworst, bloemkool en kaassaus

  • Koken met Valérie - Tajine

  • Koken met Valérie - Brownie

  • Smaakmakkers Winter - Naakthalskip gegaard in varkensblaas met truffelpuree en gebakken ganzenlever

  • Koken met Valérie - Sloppy Joe

  • Smaakmakkers Ardennen - Gegrilde forel met kruiden

  • Smaakmakkers Ardennen - Gestoofde kalfswang met ravioli van kastanje boleten

  • Smaakmakkers Ardennen - Zwarte vlek met gegratineerd merg

  • Smaakmakkers Ardennen - Kerstmenu met gegrilde hazenfilet

  • Koken met Bart - Entrecote met chimichurri saus en ovenkrieltjes

  • Koken met Bart - Preitaartje met kruidenkaas en zalmsnippers

  • Koken met Bart - Caesar Salade

  • Koken met Bart - Gevulde zoete aardappel met salade van Toma Tomaatjes, Edamameboontjes, basilicum en oude Gouda

  • Koken met Bart - Wrap met gegrilde groenten, pesto en hummus

  • Smaakmakkers Italië - Carpaccio van Chianina rund met een salade van gegrilde courgette en venkel

  • Smaakmakkers Italië - Tartaar van de bavette van het Chianina rund / bruschetta gorgonzola

  • Smaakmakkers Italië - Gerookte mergpijp van Chianina rund / salade van gegrilde groene asperges

  • Smaakmakkers Italië - “Op bezoek bij Giorgione” Picanha Chianina / gnocchi Sagrantino

  • Koken met Bart - Soepje van geroosterde wintergroenten en coppakrokantjes

  • Koken met Bart - Herfstige ovenschotel

  • Koken met Bart - Gevulde Butternut