Bert Jan en Steven gaan op bezoek in Balsamico Village en ontdekken hoe
balsamico gemaakt wordt. Ben en Luc halen hun jongenshartje op in het
Ferrari-museum én mogen zelf ook een testrit maken op de Autodromo di Modena.
Gevulde varkenspoot (Zampone)
Wat hebben we nodig
? (4 personen)
2 gevulde
varkenspoten (gekookt)
2 gesnipperde uien
2 tenen gesnipperde look
1 el gehakte rozemarijn
2 el gehakte platte peterselie
olijfolie
1 dl balsamico
2 potjes Elvea Bio Passata
2 bollen mozzarella
2 stuks coeur de boeuf tomaat
2 kleine aubergines
2 mini courgettes
2 radiccio (sla)
1 stuk parmezaanse kaas
2 el balsamico
Hoe
maak ik het?
Stoof de ui aan
samen met de look. Blus dit met de balsamico en laat even pruttelen. Voeg de
passata toe, samen met de rozemarijn en de varkenspoten.
Laat dit zachtjes, onder deksel verder garen gedurende 40 minuten.
Snij de tomaten en de mozzarella in schijfjes en schik ze in een schaal.
Grill de courgette en aubergines op de BBQ en leg ze op de salade.
Werk af met olijfolie, peper, zout en platte peterselie.
Grill de radiccio op de BBQ met olijfolie, schik ze in een schaal en werk af
met balsamico, olijfolie, peper, zout en parmezaan naar believen.
Smakelijk!
Toevoegen aan startscherm
Deze website heeft een app. Voeg deze toe aan je startscherm om hem te installeren.
1) Druk op de deelknop
2) Druk op 'Zet op beginscherm'
Wij gebruiken dus enerzijds onze eigen cookies en anderzijds cookies van zorgvuldig geselecteerde partners met wie we samenwerken.
Kijk dan in onze uitgebreide Cookieverklaring » en ons Privacybeleid » .
We hebben je toestemming nodig om dit formulier te versturen.
We hebben je toestemming nodig.
Het vakje is alvast aangevinkt. Je hoeft enkel je voorkeuren opnieuw op te slaan.