Smaakmakkers in Firenze (AFL 6)

embed

De 3 Smaakmakkers sturen Ben naar Firenze stad met drie opdrachten, die hij tot een goed einde moet brengen terwijl ze zelf richting Panzano trekken om er ’s werelds beroemdste slager te onmoeten, Dario Cecchini.

Recept Aperitiefhapje met brood, tomaat en artisjok

Wat heb ik nodig?

1 ciabattabrood 
1 brik Elvea Pizza a casa
2 el fijne lenteui
1 teen gesnipperde look
1 bol mozzarella
2 tomaten
4 artisjokken (in bokaal)
olijfolie
peper 
zout

Hoe maak ik het?

Snijd het brood in sneden, besprenkel met olijfolie en grill deze op de BBQ. 
Verwijder de pitten en snijd de tomaten in blokjes. 
Meng deze met de lenteui en look en voeg Elvea Pizza a casa toe. 
Besmeer op het brood. 
Beleg het brood met fijne sneetjes mozzarella en artisjok. 
Leg deze terug op de BBQ. 
Kruid af met peper, zout en olijfolie.

Smakelijk!