TV Oost specials

Smaakmakkers in Firenze (AFL 6)

Smaakmakkers in Firenze (AFL 6)

Smaakmakkers in Firenze (AFL 6)

De 3 Smaakmakkers sturen Ben naar Firenze stad met drie
opdrachten, die hij tot een goed einde moet brengen terwijl ze zelf richting
Panzano trekken om er ’s werelds beroemdste slager te onmoeten, Dario Cecchini.

Recept Aperitiefhapje met brood, tomaat en artisjok

Wat heb ik nodig?

1 ciabattabrood 
1 brik Elvea Pizza a casa
2 el fijne lenteui
1 teen gesnipperde look
1 bol mozzarella
2 tomaten
4 artisjokken (in bokaal)
olijfolie
peper 
zout

Hoe maak ik het?

Snijd het brood in sneden, besprenkel met olijfolie en grill deze op de BBQ. 
Verwijder de pitten en snijd de tomaten in blokjes. 
Meng deze met de lenteui en look en voeg Elvea Pizza a casa toe. 
Besmeer op het brood. 
Beleg het brood met fijne sneetjes mozzarella en artisjok. 
Leg deze terug op de BBQ. 
Kruid af met peper, zout en olijfolie.

Smakelijk!

Cookies

We onderscheiden volgende types cookies, naargelang hun doeleinden:

  • Essentiële / strikt noodzakelijke cookies:

    Deze cookies zijn nodig voor het functioneren van de website en kunnen niet worden uitgeschakeld. Ze worden meestal geplaatst als reactie op jouw acties, zoals het instellen van privacyvoorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren. Zonder deze cookies is een goede communicatie en navigatie niet mogelijk.
  • Niet-essentiële cookies:

    Deze cookies zijn op zich niet noodzakelijk om de website te laten functioneren, maar ze helpen ons wel een verbeterde en gepersonaliseerde website aan te bieden.
    Hieronder vallen:
    • » Functionele cookies:

      Deze cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden (bijvoorbeeld het beveiligen van formulieren met behulp van captcha's of het weergeven van externe video’s). Ze kunnen door ons of door externe partners ingesteld worden wiens diensten we hebben toegevoegd aan onze pagina's.
    • » Analytische cookies:

      Met deze cookies houden we websitebezoeken en verkeer bij, zodat we inzicht krijgen in hoe onze website presteert en waar we kunnen verbeteren. Ze helpen ons te zien welke pagina's populair zijn en hoe bezoekers zich door de website bewegen.

Wij gebruiken dus enerzijds onze eigen cookies en anderzijds cookies van zorgvuldig geselecteerde partners met wie we samenwerken.


Nog meer weten?

Kijk dan in onze uitgebreide Cookieverklaring » en ons Privacybeleid » .

We hebben je toestemming nodig om dit formulier te versturen.

We hebben je toestemming nodig.

Het vakje is alvast aangevinkt. Je hoeft enkel je voorkeuren opnieuw op te slaan.

Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te bewaren en statistieken te verzamelen. Als je op de knop "Alles toelaten" klikt, geef je ons toestemming om alle cookietypes te gebruiken.

Wil je meer gedetailleerde informatie of je eigen voorkeur kunnen instellen, gebruik dan de knop "Aanpassen".
Cookie image