Hoofdafbeelding voor artikel Gault&Millau stelt nieuwe…

Gault&Millau stelt nieuwe gids voor, dit zijn de beste restaurants in onze regio

Gault&Millau stelt nieuwe gids voor, dit zijn de beste restaurants in onze regio

En we eindigen ook met een competitie. Nu ja, een soort competitie dan toch. Want de twee beste restaurants uit onze regio volgens Gault & Millau zijn Sense uit Waasmunster en 't Korennaer in Sint-Niklaas. Zij krijgen vandaag een score van 16/20 in de nieuwste editie van de culinaire gids. Deze namiddag is de 20ste jaargang van de gids voorgesteld met daarin in totaal 1380 restaurants. Sense krijgt er een half punt bij ten opzichte van vorig jaar. De score van 't Korennaer blijft onveranderd. Daarnaast scoren 6 restaurants uit de regio een knappe 15/20: Kelderman uit Aalst, Het Hofke Van Bazel uit Bazel, 't Truffeltje uit Dendermonde, Atelier Gist uit Geraardsbergen, Kasteel Van Laarne uit Laarne en Fleur De Lin in Zele. Atelier Gist uit Geraardsbergen was meteen ook de nieuwkomer met de hoogste quotering in de Gault & Millau. 

Cookies

We onderscheiden volgende types cookies, naargelang hun doeleinden:

  • Essentiële / strikt noodzakelijke cookies:

    Deze cookies zijn nodig voor het functioneren van de website en kunnen niet worden uitgeschakeld. Ze worden meestal geplaatst als reactie op jouw acties, zoals het instellen van privacyvoorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren. Zonder deze cookies is een goede communicatie en navigatie niet mogelijk.
  • Niet-essentiële cookies:

    Deze cookies zijn op zich niet noodzakelijk om de website te laten functioneren, maar ze helpen ons wel een verbeterde en gepersonaliseerde website aan te bieden.
    Hieronder vallen:
    • » Functionele cookies:

      Deze cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden (bijvoorbeeld het beveiligen van formulieren met behulp van captcha's of het weergeven van externe video’s). Ze kunnen door ons of door externe partners ingesteld worden wiens diensten we hebben toegevoegd aan onze pagina's.
    • » Analytische cookies:

      Met deze cookies houden we websitebezoeken en verkeer bij, zodat we inzicht krijgen in hoe onze website presteert en waar we kunnen verbeteren. Ze helpen ons te zien welke pagina's populair zijn en hoe bezoekers zich door de website bewegen.

Wij gebruiken dus enerzijds onze eigen cookies en anderzijds cookies van zorgvuldig geselecteerde partners met wie we samenwerken.


Nog meer weten?

Kijk dan in onze uitgebreide Cookieverklaring » en ons Privacybeleid » .

We hebben je toestemming nodig om dit formulier te versturen.

We hebben je toestemming nodig.

Het vakje is alvast aangevinkt. Je hoeft enkel je voorkeuren opnieuw op te slaan.

Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te bewaren en statistieken te verzamelen. Als je op de knop "Alles toelaten" klikt, geef je ons toestemming om alle cookietypes te gebruiken.

Wil je meer gedetailleerde informatie of je eigen voorkeur kunnen instellen, gebruik dan de knop "Aanpassen".
Cookie image