Chef Fleur de lin tevreden over prestatie op Bocuse d'Or-wedstrijd

Chef Fleur de lin tevreden over prestatie op Bocuse d'Or-wedstrijd

Chef Fleur de lin tevreden over prestatie op Bocuse d'Or-wedstrijd

Lode De Roover, chef van het Zeelse sterrenrestaurant Fleur De Lin, kwam vandaag in actie op het Europees Kampioenschap koken in Turijn. De Roover en zijn team waren als tweede Europese land aan de beurt op de prestigieuze Bocuse d'Or-wedstrijd. Hij maakte een Belgische interpretatie van het opgelegde gerecht: een Italiaanse filet pur. De sterrenchef was achteraf zeer tevreden met zijn prestatie. Als hij bij de eerste 10 eindigt, dan mag hij volgend jaar ons land vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap. De uitslag is pas morgenavond bekend.

Gerelateerd nieuws

  • Zele toont dagelijkse leven binnen moskeeën bij aanvang van Ramadan en voorbereiding naar Pasen

    Zele toont dagelijkse leven binnen moskeeën bij aanvang van Ramadan en voorbereiding naar Pasen

  • Dit 'liefdeszwaard' van Zeelse chocolatier kan je opeten, wat je er voor de rest mee doet ... mag je zelf bepalen

    Dit 'liefdeszwaard' van Zeelse chocolatier kan je opeten, wat je er voor de rest mee doet ... mag je zelf bepalen

  • Parket tilt zwaar aan ongeval van dronken bestuurder met dochter van 11 naast zich

    Parket tilt zwaar aan ongeval van dronken bestuurder met dochter van 11 naast zich

  • Dronken chauffeur met 11-jarige dochter naast zich richt ravage aan in Zele, auto uitgebrand

    Dronken chauffeur met 11-jarige dochter naast zich richt ravage aan in Zele, auto uitgebrand

  • Brand in pas gerenoveerd huis in Zele

    Brand in pas gerenoveerd huis in Zele