Sport

Dender wint van Club NXT en nestelt zich stevig in de subtop, Ali Akman is uitblinker

embed

Nog in de Challenger Pro League blijft FCV Dender het uitstekend doen. Vrijdagavond wonnen de mannen van Timmy Simons van Club NXT met 2-0. Een overwinning die grotendeels te danken was aan invaller Ali Akman. De Turkse jeugdinternational, die geleend wordt van Eintracht Frankfurt, scoorde de beide doelpunten. De eerste hoeft hij maar binnen te tikken na knap voorbereidend van M'Barki. En na een paar minuten in de tweede helft vliegt ook de tweede tegen de netten. Al zit er deze keer wel nog een Brugs been tussen. De score kon nog hoger oplopen, want Bruny Nsimba miste nog een strafschop. Door de overwinning blijft Dender in de top vijf meedraaien.