Sport

Beloften van Anderlecht geven FCV Dender een lesje in efficiëntie

embed

In de Challenger Pro League heeft FCV Dender vrijdagavond in eigen huis verloren van de RSCA Futures. Het werd er 2-3. Nochtans heeft Dender in de eerste helft voldoende mogelijkheden om te scoren. Toch zijn het de bezoekers die op voorsprong komen met dit kopbaldoelpunt van Angulo. Ruyssen brengt meteen daarna de bordjes opnieuw in evenwicht, waardoor het halfweg 1-1 staat. Maar in de tweede helft diept Anderlecht de score uit. Eerst met dit prachtig doelpunt van Amando Lapage. De kleinzoon van Paul Van Himst laat doelman Gies helemaal kansloos. En ook nieuwkomer Tudor Mendel pikt z'n doelpunt mee. De eerredder van Hens komt te laat, waardoor de thuisploeg met 2-3 verliest. De beloften van Anderlecht geven Dender een lesje in efficiëntie.