Nieuws

Kontrimo-baas Michel Van den Brande uit Temse nog steeds vermist

Michel Van den Brande, bekend van de Vier-reeks "The sky is the limit", is vermist. Dat heeft het parket bevestigd. De politie vraagt om contact op te nemen als u de man heeft gezien.

Van den Brande kennen we allemaal als de flamboyante bedrijfsleider van stellingbouwer Kontrimo met kantoren in Temse. Hij wordt als succesvolle zakenman gevolgd in het Vier-programma "The sky is the limit".

Woensdagvoormiddag verliet hij zijn woning in Blankenberge en rond 11 uur werd hij nog in Knokke gezien. Hij reed op dat moment met een zwarte BMW 320 met nummerplaat 1-AFX -914.

Voor wie hem niet kent: Van den Brande is struis gebouwd en 1.70 meter groot. Hij is kaal, heeft een lichtgrijze snor en draagt een bril. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij waarschijnlijk een jeansbroek en een lichtkleurig hemd.

De politie vraagt om contact op te nemen op het gratis nummer 0800 30 300 indien u hem of zijn voertuig gezien heeft of weet waar hij verblijft. Mailen kan ook naar opsporingen@police.belgium.eu.