TV Oost Vertellingen 2018

De zomer komt eraan en dat betekent dat ook De Vertellingen in zicht zijn! Geniet telkens op donderdag van een gratis voorstelling op een prachtige locatie bij jou in de buurt. Brouwerij Bosteels trakteert, net zoals vorig jaar, op een heerlijk biertje. Iedereen is welkom vanaf 19u, de show start om 20u en duurt een uurtje.

 

Wil je er graag bij zijn? Noteer alvast volgende data in je agenda:

JULI

 • 5 juli: Bert Gabriëls in Buggenhout 

  Buitenlocatie: ACC Buggenhout

  Binnenlocatie: Raadzaal ACC, Nieuwstraat 2

 • 12 juli: Nigel Williams in Lebbeke  

  Buitenlocatie: Speelplein Wilgenstraat

  Binnenlocatie: CC De Biekorf, Stationsstraat 23

 • 19 juli: Vitalski in Ninove 

  Buitenlocatie: De Zwarte Flesch, Schuitstraat 16

  Binnenlocatie: Buurthuis Pollare, Hoogstraat 2-4

 • 26 juli: Rob Vanoudenhove in Aalst

  Buitenlocatie: De Gendarmerie

  Binnenlocatie: De Gendarmerie


AUGUSTUS

 • 2 aug: Thomas Smith in Erpe-Mere 

  Buitenlocatie: Domein Steenberg, Oudenaardsesteenweg 458

  Binnenlocatie: Sporthal Sint Bavo

 • 16 aug: Bas Birker in Stekene 

  Buitenlocatie: Amfitheater Vrijetijdszone

  Binnenlocatie: De Sportstek, Nieuwstraat 60D

 • 30 aug: Veerle Malschaert in Waasmunster 

  Buitenlocatie: Park Blauwendael

  Binnenlocatie: Onze Lieve Vrouwkerk, Kerkstraat

   

Wij hebben er alvast zin in en we hopen je deze zomer te mogen verwelkomen op de TV Oost Vertellingen. Tot binnenkort!

Vergeet je stoeltje niet!

 

Bert Gabriëls maakte naam met programma's als Zonde van de Zendtijd, Absurdistan en Advocaat van de Duivel, maar ook met de docureeks Terug naar Eigen land. Met al die ervaringen op zak gaat hij weer het podium op voor het pure comedywerk. In z'n nieuwe show gaat Bert op zoek naar geluk. In een zotte wereld, in rare mensen, in dikke boeken en in de krant, overal zit wel wat geluk. Bert hakt het eruit met stevige grappen, scherpe observaties en veel harde meppen humor. En geeft een 100% garantie op geluk, al vanaf de aankoop van een kaartje. Want een heel groot deel van geluk, zit in gelul.

Tussen eind jaren negentig en vandaag creëerde Vitalski maar liefst vijftien avondvullende comedyshows. Speciaal voor dié mensen die, puur van het lachen, hun geheugen toch goeddeels zijn kwijtgeraakt, brengt Vitalski  voor u niet het beste, maar wel het àllerbeste uit bijna vijfentwintig jaar stand-upcomedy.  Comedy zonder franje, pur sang, met een duizelingwekkende vaart - maar tegelijk één grootse vertelling. Want Vitalski is ook steeds, behalve een comedian, een rasverteller.

Nigel Williams, afkomstig van Bristol (UK) is één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand-upcomedy van eind jaren negentig. Je mag u verwachten aan een stand-up sneltrein met een ‘best of’ van 7 zaalshows aangevuld met nieuwe teksten die hij speciaal schrijft voor deze avond.

Rob Vanoudenhoven, Wie kent hem niet.  Zijn eerste 50 jaar op deze planeet.  Hem laten vertellen over zijn leven, werk en avonturen.

Over XII stielen en XIII ongelukken.
Over altijd ja zeggen en proberen te “overleven”.
Over ”Who the fuck is Rob Vanoudenhoven”, waarmee hij zichzelf tegen wil en dank op de kaart heeft gezet in het medialandschap.
Over hoe zijn eigen programma, de” XII werken van Vanoudenhoven” zijn leven ondersteboven heeft gehaald.
Over de vork en de steel in zijn leven in dat “medialandschap”.
Ups en downs, lief en leed, vriend en vijand, berg en dal, top en flop.
Maar ook hoe mooi en leerrijk die eerste 50 jaren zijn geweest. 

Thomas Smith brengt zijn 5de show ‘STRAK’. In STRAK legt Smith de nadruk op veel materiaal en strak vertelde anekdotes. Waar hij in zijn vorige shows erop los improviseerde, gaat hij nu op zoek naar het perfecte repertoire… tenzij hij even wordt afgeleid natuurlijk!

Bas Birker brengt zijn nieuwe show ‘Je Moeder’. Een show over verse moeders, verse Belgen en belegen taboes. In zijn vorige show zei Bas: “Ik zal nooit één van jullie worden, want jullie zijn gék.”  Maar ondertussen is hij toch overstag gegaan. Want 2018 is het jaar dat Bas officieel Belg wordt. En dat heeft hij zich al beklaagd: Ik woonde vijf jaar in België en heb een Belgisch kind. Dus ik dacht: papiertje aanvragen en klaar. Nou,mooi niet! Want dat Belg worden bleek de afgelopen jaren een kermisattractie: geen rollercoaster, maar eerder de botsauto’s. Blijven zitten tijdens die rit! We gaan achteruit!

Vrouwen kunnen niet parkeren en mannen niet multitasken. Vooroordelen over mannen van Mars en vrouwen van Venus zijn hardnekkig. Hoog tijd om de hokjes af te breken!  Dat is net het plan van Veerle Malschaert in de one woman comedyshow ‘Weg met de clichés!’