TV Oost Vertellingen 2019

De zomer komt eraan en dat betekent dat ook De Vertellingen in zicht zijn! Geniet telkens op donderdag van een gratis voorstelling op een prachtige locatie bij jou in de buurt. Vicaris trakteert op een heerlijk biertje. Iedereen is welkom vanaf 19u, de show start om 20u en duurt een uurtje.

 

Wij hebben er alvast zin in en we hopen je deze zomer te mogen verwelkomen op de TV Oost Vertellingen. Wil je er graag bij zijn? Noteer alvast volgende data in je agenda:

Jeron Dewulf in Buggenhout

Donderdag 4 juli

BuitenlocatieAcc Buggenhout (Gemeentehuis), Kerkplein

Binnenlocatie: Raadzaal ACC, Nieuwstraat 2

Het leven is geen sprookje, dat weet iedereen. Maar soms verwachten we wel nog een prins op het witte paard, of zouden we stiekem graag een kabouter tegenkomen die ons drie wensen gunt. In “Er was eens… Jeron Dewulf” toetst Jeron de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes. We gaan lachen met wolven, prinsessen en opgegeten grootmoedere en misschien eindigt de avond wel met “en ze leefden nog lang en gelukkig”.

Jeron Amin Dewulf Leiva is een acteur, improvisator, comedian, trainer, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. Enkele jaren geleden begon Jeron ook als stand-up comedian. Hij combineert impro met stand up en speelde in Vlaanderen en Nederland reeds op diverse podia.

Nele Bauwens in Lebbeke

Donderdag 11 juli

Buitenlocatie: Domein Kasteel van Wieze, ingang via Kloosterstraat

Binnenlocatie: CC De Biekorf, Stationsstraat 23

Nele Bauwens is terug met een nieuwe solovoorstelling ‘Wat een geluk’. Met nostalgisch gemoed blikt ze terug op haar eerste liefde Ronnie De Sven. Met vuur vertelt ze over haar huidige levensgezel Pièrre. Over zijn glutenallergie en over ’t zat beddeke. Met lichte ergernis heeft ze het over de maandelijks verplichte spaghetti-avonden. En over haar meedogenloze vriendinnen. Die nu allen 2 baby’s op de armen dragen. En luidkeels meezingen met ‘Oya Lélé’ alsof het hun nieuwe levenslied is.

William Boeva in Erpe-Mere

Donderdag 18 juli

Buitenlocatie: Domein Steenberg, Oudenaardsesteenweg 458

Binnenlocatie: Sporthal Sint Bavo, Sint Bavoweg 

In 2010 werd William publiekslieveling op de Culture Comedy Award én maakte de Wablieft? tent op Pukkelpop kennis met deze kleinste man in comedyland.

Met een mond groter dan ’s mans gestalte geeft William Boeva als een ware stand-upper zijn klare kijk op de wereld. Hij wil dat de mensen zijn ‘soort’ leren kennen, want misschien zijn er niet zoveel verschillen als het oog doet vermoeden…

Thomas Smith in Wichelen

Donderdag 25 juli

Buitenlocatie: Bibliotheek, Pastorijstraat 2

Binnenlocatie: Kerk Serskamp, Dorp Serskamp

Thomas Smith is een stand-up comedian “pur sang” met Britse roots, maar vooral actief in Vlaanderen en Nederland. Smith speelt zowel in het Engels (zijn moedertaal) als in het Nederlands (getint met een licht Antwaarps accent). Hij begon zijn carrière in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup.
Thomas brengt zijn 5de show ‘STRAK’. In STRAK legt Smith de nadruk op veel materiaal en strak vertelde anekdotes. Waar hij in zijn vorige shows erop los improviseerde, gaat hij nu op zoek naar het perfecte repertoire… tenzij hij even wordt afgeleid natuurlijk!

Gunter Lamoot in Aalst

Donderdag 1 augustus

Buitenlocatie: Utopia 1

Binnenlocatie: Utopia 1

We hebben er 9 jaar op moeten wachten, maar eindelijk is er een vervolg op de 'Vulgaire Love Boat' van Gunter Lamoot. De parodie op de hitserie uit de jaren 70 is nog steeds zo politiek incorrect als maar zijn kan, al wordt het woord 'negers' vandaag ondertiteld als 'andersgepigmenteerde' - vooruitgang! De wansmakelijkheid spat er als vanouds vanaf: 'Op algemeen verzoek zal ik drie pingpongballetjes uit mijn preutte schieten'.

Nigel Williams in Haaltert

Donderdag 8 augustus

Buitenlocatie: Warandepark, Achterstraat 2

Binnenlocatie: Sint-Gorikskerk, Sint-Goriksplein

Nigel Williams, afkomstig van Bristol (UK) is één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand-upcomedy van eind jaren negentig.

Nigel staat bekend om zijn onverwoestbaar sociaal engagement en brengt zijn boodschap op hilarische, niet-verbloemde wijze. 

Twintig jaar jaar zit Nigel Williams het vak. Verwacht je aan een stand-up sneltrein met een ‘best of’ van 7 zaalshows aangevuld met nieuwe teksten die hij speciaal schrijft voor deze avond.

Een voltreffer voor al wie comedy graag wat ruwer heeft!

Joost Van Hyfte in Stekene

Donderdag 22 augustus

BuitenlocatieAmfitheater vrijetijdszone, Polenlaan 12

BinnenlocatieDe Sportstek (groene zaal), Nieuwstraat 60D

Het recept voor een avondje dikke pret !
Men neme :

275 gr. gulle lach
150 gr. vette knipoog
150 gr. gastronomisch observatievermogen
50 gr. culinaire kennis
15 gr. gekke bekken
15 gr. sfeer en gezelligheid

Een snuifje sarcasme

Gooi alles in een heerlijke openluchtruimte, zet u neer en geniet

Rob Vanoudenhoven in Temse

Donderdag 29 augustus

BuitenlocatieScheldepark aan het Vita Scheldebad, Kasteelstraat 85

BinnenlocatieTerras (overdekt) aan het Vita Scheldebad, Kasteelstraat 85

Rob Vanoudenhoven, Wie kent hem niet. Zijn eerste 50 jaar op deze planeet. Hem laten vertellen over zijn leven, werk en avonturen.
Over XII stielen en XIII ongelukken.
Over altijd ja zeggen en proberen te “overleven”.
Over ”Who the fuck is Rob Vanoudenhoven”, waarmee hij zichzelf tegen wil en dank op de kaart heeft gezet in het medialandschap.
Over hoe zijn eigen programma, de” XII werken van Vanoudenhoven” zijn leven ondersteboven heeft gehaald.
Over de vork en de steel in zijn leven in dat “medialandschap”.
Ups en downs, lief en leed, vriend en vijand, berg en dal, top en flop.
Maar ook hoe mooi en leerrijk die eerste 50 jaren zijn geweest.

Vergeet je stoeltje niet!