Ontdek het mooiste van Zuid-Afrika dankzij TV Oost!

Reizen de Lathauwer in Aalst geeft de kijkers van TV Oost in het voorjaar van 2024 de kans om aan een voordeeltarief de hoogtepunten van het prachtige noordelijk deel van Zuid-Afrika te ontdekken. 

!!! Dit is geen TV Oost kijkersreis waarbij artiesten of bekende gezichten van het scherm meegaan. Het is een aanbieding mogelijk gemaakt door TV Oost.

Verken tijdens deze tiendaagse reis aan onklopbare TV Oost prijs en reis snel dankzij nachtvluchten heen en terug, zonder jetlag, naar zomers Zuid-Afrika, waar je veel zon en gemiddelde dagtemperaturen tussen 25 en 31 graden mag verwachten. Ideaal safari weer!

Ga op natuurwandeling in Zebra Nature Reserve en verschillende keren op jeepsafari in het wereldberoemde Kruger Nationaal Park. Misschien wil je ook wel op stapsafari het Krugerpark verkennen…

Verken de Panoramaroute met o.a. de Blyde Rivier Canyon, de derde grootste ter wereld, de kloof van Graskop, en heel wat watervallen. Relax aan het zwembad van je prachtig verblijf en geniet van de geluiden van de bush. Geniet van het heerlijke eten en de Zuid-Afrikaanse wijnen en verken de bekende plekken zoals Pretoria en Johannesburg onder begeleiding van Nederlandstalige gidsen. 

Je maakt deze rondreis volgens het 'slow travel' principe. We proberen dus niet om dit gigantische land in 10 dagen te doorkruisen, maar nemen uitgebreid de tijd om te genieten van de ongeziene natuurpracht, de kleurrijke lokale bevolking en hun rijke culturele tradities, de voortreffelijke wijnen en gastronomie en nog veel meer. Niet zoals bij de klassieke Zuid-Afrika tours waarbij je opstaat voor dag en dauw, dagelijks honderden kilometers per bus aflegt en kostbare tijd verliest met binnenlandse vluchten.

Meer info: klik hier

PRIJZEN + DATUM

We hebben volgende afreisdatum in de aanbieding. 

Vertrek op 3/04 t.e.m. 12/04/2024 (tijdens paasvakantie)

De deelname prijs bedraagt 2.490 euro per persoon. Kinderen onder de 12 jaar: 1.945 euro per persoon

Singletoeslag: 410 euro

Inbegrepen:

 • Lijnvluchten vanuit Brussel naar Johannesburg
  (met Air Belgium inclusief bagage)
 • Rondreis volgens het 'slow travel' principe
  (op maat van genieters, dus onthaast reizen)
 • Luxueuze, centraal gelegen hotels en lodges
 • Maaltijden zoals vermeld in programma (half pension +)
 • Uniek programma met ALLE vermelde inkomgelden
 • Ervaren gids ter plaatse (Zuid-Afrikaanse / Engelstalig)
  (één vaste gids die de hele reis met je meereist)
 • Permanentienummer (24/7)

Niet inbegrepen:

 • Niet vermelde maaltijden
 • Optionele uitstappen (Excursiepakket: € 195 p.p.)
 • Fooien en servicekosten (ongeveer 5 euro/persoon per dag)
 • Annulatie- en bijstandsverzekering (optioneel)

Kriebelt het al en wens je je reeds in te schrijven voor deze reis of heb je nood aan nog meer informatie? Aarzel niet en neem gerust contact op met Reizen De Lathauwer op het nummer 053/70 17 29 of surf naar www.reizendl.be

Er is ook nog een extra infomoment voorzien op dinsdag 28 november om 15u en 19u30  bij Reizen De Lathauwer. Daar krijg je ook nog eens alle informatie netjes uitgelegd. Best even telefonisch reserveren of e-mail sturen naar aalst@reizendl.be