Met TV Oost naar Tenerife!

TV Oost neemt je mee naar Tenerife

TV Oost en Project Reizen gaan in het najaar van 2021 naar Tenerife.

Voor de 9de maal trekken we samen op reis en dit jaar gaan we de prachtige westkust van de Costa Adeje in Tenerife ontdekken. Op minder dan 4 uur vliegen ligt deze wondermooie bestemming, Tenerife is het meest gevarieerde eiland van de hele Canarische Archipel, met geweldige contrasten tussen het groene noorden en het zonnige zuiden en bekend om de vele prachtige en verrassende natuur- én cultuurplekken.

Je reist zonder zorgen en kan met al je vragen terecht bij ons begeleidingsteam die dagelijks voor jullie klaar staan aan onze TV Oost balie.

Je kan vrijblijvend deelnemen aan een uitgebreid programma met Nederlandstalig begeleide excursies, toffe activiteiten waaronder een dagelijks aperitief moment, karaoke avond, dansavond en genieten van sfeervolle optredens. En dat allemaal exclusief voor de TV Oost reizigers.

Waarom Tenerife?

Eerst en vooral, het weer is er altijd goed!

Tenerife is al decennia lang een bestseller onder de vakanties en biedt werkelijk alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie.

Het noorden en het zuiden zijn gescheiden van elkaar door het nationale park met de hoogste berg van Spanje: Pico El Teide (3.718m).

De zuidkant van het eiland is zonnig en heeft een rotsachtig landschap. In het westen zijn er prachtige kliffen, vele amandelbomen en unieke Canarische dorpjes te vinden. De noordkant is een oase van groen en leent zich perfect voor het maken van eindeloze wandelingen door de prachtige natuur.

Tenerife heeft een zeer gevarieerde flora, hoge en dichtbegroeide bergen en uitgestrekte zones waarin bananen, tomaten, aardappelen en andere producten worden verbouwd.

Ook zijn er twee plaatsen op Tenerife door UNESCO uitgeroepen als werelderfgoed: La Laguna en Las Cañadas del Teide.

Kortom, een geweldig eiland met eindeloze mogelijkheden voor een fantastische vakantie!

Hotel info

Tijdens deze vakantie vertoeven we in het kleurrijk ‘all-in’ resort Bahia Principe Sunlight Costa Adeje (****), dat op wandelafstand ligt van een zand- en kiezelstrand. Daarnaast kan je dankzij een gratis shuttleservice van het hotel eenvoudig naar Playa de las Americas. Ook het resort zelf, dat opgedeeld is in twee delen, geeft je adembenemende uitzichten op het strand en het nabijgelegen eilandje La Gomera.
Je kan er wandelen in een van de vele mooie tuinen, de kleurrijke voorgevel van het Canarisch dorpje bewonderen of zwemmen in een van de vele landschapszwembaden.


We bieden 2 mogelijke vertrekdata : 

  • van 18 tem 25 oktober 2021 (1 week) 
  • van 15 tem 25 oktober 2021 (10 dagen)

Ben je overtuigd?
Boek vandaag nog jouw plek op deze fantastische trip en beleef de reis van de leven met TV Oost. Klik snel hier! 

 En Katja, Sergio en Frank François gaan ook mee! 

We zijn blij te mogen aankondigen dat we dit jaar het aangename bezoek krijgen van Katja Retsin, Sergio en Frank François die met ons meegaan op reis. Ze zullen ons vergezellen van begin tot einde en zal er mee voor zorgen dat het weer een onvergetelijke reis zal worden.

Voor meer info kan u altijd terecht bij Projectreizen: www.projectreizen.be of 03/210 86 00