Koken met Valérie - Holy Mama

Koken - Holy Mama

Holy Mama

Ingrediënten

- Dikke snede brood
Olijfolie of boter
Sla (musclin)
Rucola
Parmezaanschilfers
Steak
Chilisaus
Ajuinringen

Voor de saus

- 1 el lookpasta 
- 1 el Srirashasaus
- 1 el 
Mayonaise

Bereiding

Snijd een dikke snede brood en vet in met olijfolie of boter.
Grill het broodje in een hete grillpan en zet het nadien even in de oven op 180 graden, gedurende +/- 5 min.

Grill de steak in dezelfde grillpan.
Eerst op een hoog vuur dichtschroeien en nadien het vuur wat lager zetten zodat de steak rustig kan verder garen.

Maak ondertussen de saus door alles te mengen tot een glad sausje. 

Haal het broodje uit de oven en doe de saus er op.

Beleg nu het broodje met de sla, enkele schijfjes tomaat en enkele schijfjes ajuin.

Snijd de steak in dunne schijfjes en leg bovenop het broodje.

Werk af met chilisaus, parmezanschilfers en rucola.

Smakelijk!