TV Oost reist in 2022 naar Kreta!

TV Oost neemt je mee naar Kreta

TV Oost en Project Reizen gaan in het voorjaar van 2022 naar Kreta.

Voor de 10de maal trekken we samen op reis en dit jaar kozen we voor het fantastische Griekenland. Meer bepaald Kreta, het favoriete eiland van de Griekse goden!

Je reist zonder zorgen en kan er  volop genieten van de leuke sfeer, ambiance en gezelligheid. Je kan met al je vragen terecht bij ons begeleidingsteam dat dagelijks voor je klaarstaat aan de TV Oost balie.

Je kan vrijblijvend deelnemen aan een uitgebreid programma met Nederlandstalig begeleide excursies, toffe activiteiten waaronder een dagelijks aperitief moment, karaoke avond, dansavond en genieten van sfeervolle optredens. En dat allemaal exclusief voor de TV Oost reizigers.


Waarom Kreta?

Eerst en vooral, het weer is er altijd goed!

Kreta is het meest zuidelijke  en grootste eiland van Griekenland. Dankzij de paradijselijke stranden en ruige bergen lijkt dit eiland wel uit een sprookje te komen. Talrijke culturele overblijfselen met als hoogtepunt het legendarische paleis van Knossos. 

Het eiland is al vele jaren één van de populairste zonbestemmingen in Europa. Veel toeristen zijn u mogelijk al voorgegaan en nog veel meer zullen volgen. De diversiteit van het eiland, waardoor er voor elk wat wils is, en de grootte van het eiland maken Kreta een toeristische trekpleister waar velen met plezier naar toe gaan. De juiste mix van cultuur, zon, prachtige natuur, een groot aantal stranden, gezellige plaatsen en authentieke dorpjes, goede uitgaansgelegenheden, lekker eten in combinatie met de Griekse gastvrijheid maken dit eiland zo uniek. 

Kortom, een geweldig eiland met eindeloze mogelijkheden voor een fantastische vakantie!

Hotel info

Tijdens deze vakantie vertoeven we in het all-in Grecotel Club Marine Palace **** SUP. Een ideaal hotel met een uitstekende service. Het hotel is gebouwd in typisch Kretenzische stijl, in harmonie met de nog traditionele sfeer van het idyllische vissersdorpje Panormo. 

De troeven van dit hotel zijn:

 • direct aan het strand
 • heel goede en uitgebreide all-in
 • tal van activiteiten en sporten
 • gratis wifi in heel het hotel
 • aquapark
 • vlakbij het vissersdorpje Panormo
 • 25 km van Rethymnon
 • 25 ° in mei

Het hotel beschikt over 278 verschillende type kamers welke verspreid liggen over het domein. Alle kamers beschikken over een kluis, gratis flessenwater, een balkon of terras en een lcd-tv met satellietzenders waaronder BVN. Elke badkamer is voorzien van een bad/douche combinatie en gratis toiletartikelen. 

Afreisdata en prijzen

 • 15 tot en met 22 mei 2022 
  • 1 week voor 1.075 euro per persoon
 • 13 tot en met 23 mei 2022
  • 11 dagen voor 1.350 euro per persoon 

Artiesten

We zijn blij te mogen aankondigen dat we dit jaar het aangename bezoek krijgen van Yves Segers die met ons meegaat op reis. Ambiance verzekerd! 

Kriebelt het al en wens je je reeds in te schrijven voor deze reis of heb je nood aan nog meer informatie? Aarzel niet en neem gerust contact op met Project Reizen op het nummer 03/210 86 00 of surf naar www.projectreizen.be