Met TV Oost naar Turkije!

TV Oost reis Turkije!

Voor de 8ste maal op rij gaan we samen op reis en deze keer naar Turkije, meer bepaald naar Bodrum! 

Waarom Bodrum?

  • Bodrum ligt in het westen van Turkije tegenover het Griekse eiland Kos. 
  • Bodrum is een stad met een unieke ligging op een schiereiland, heeft een ongerepte charme, een traditionele architectuur en een sprankelende sfeer.
  • Een streek, waar de azuurblauwe zee overloopt in de heldere lucht, fel contrasterend met het groen van de dennenbossen en het wit van de huizen.
  • Voor een vakantie zonder zorgen langs de kust met heldere baaien, een unieke gastvrijheid en minder gekende, maar niet minder interessante historische overblijfselen.
  • Kortom één van de mooiste streken van Turkije, waar cultuur, natuur en ontspanning met elkaar gepaard gaan.

 

 

Hotel info

Isil Club Milta *****

Het 5* hotel situeert zich  in Torba op ca. 2 km van het centrum en op 8km van het centrum van Bodrum. Het hotel pakt uit met een ultra All Inclusive. Dat merk je zonder twijfel aan het buffet en de bediening! Elke dag weer word je verrast met een uitgebreid en gevarieerd aanbod. Het hotel beschikt over een buitenzwembad en een privéstrand dat aan een van de mooiste baaien ter wereld ligt. Het strand is te bereiken via een trap van ongeveer 53 treden.

We bieden 2 mogelijke vertrekdata : 

  • vrijdag 17 mei 2019 - vrijdag 24 mei 2019 
  • donderdag 16 mei 2019 - zaterdag 25 mei 2019

Ben je overtuigd?
Boek vandaag nog jouw plek op deze fantastische trip en beleef de reis van de leven met TV Oost. Klik snel hier!

 

We zijn blij te mogen aankondigen dat we dit jaar maar liefst 5 topartiesten zullen meenemen op reis!

Davy en Chris van De Romeo's

Wie "de Romeo's" hoort denkt automatisch aan plezier en een fantastische sfeer! Davy en Chris zullen er ongetwijfeld een avond vol ambiance van maken. De groep brengt een Nederlandstalige mix van eigen nummers, covers en hit-medleys. Bovendien zal ook Sasha ons vergezellen in Turkije en samen met Davy voor een muzikale noot zorgen.

 

 

Bart Herman

Bart Herman is zanger en auteur-componist. Naast solozanger is Herman ook actief als musicalster. Meer dan twintig jaar later heeft de singer/songwriter een indrukwekkend oeuvre van een tiental albums bij elkaar geschreven en bleef hij ondertussen vaste klant in alle Vlaamse hitparades.

Luc Caals 

Luc Caals voorstellen lijkt ons overbodig, zijn humor is wereldberoemd in Vlaanderen! Deze muzikale & humoristische duizendpoot brengt een schitterende show vol sappige humor en herkenbare deuntjes!