Nieuws

Hofstade: Aanrijder en slachtoffers zijn familie van elkaar

De chauffeur van de terreinwagen en het koppel van de wagen die betrokken waren bij het dodelijk ongeval op de N41 in Hofstade, zijn familie van mekaar. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.

Ilde Cleemput, sportfunctionaris in de gemeente Affligem, blijkt de achternicht te zijn van de bestuurder in de andere auto. Zondag staken zij en haar man Oliver Schouppe (40) met hun auto de N41 over ter hoogte van het kruispunt aan Van Den Nest. Daar werd hun voertuig gegrepen door een auto die op de gewestweg reed. Ilde was op slag dood, Oliver vecht nog voor zijn leven.

De twee dochters van het koppel waren op kamp in Italië. Ze zijn intussen alweer thuis. De bestuurder van de terreinwagen blijkt nu ook familie van het koppel. De twintiger was niet onder invloed van drugs of alcohol en moest op de gewestweg ook helemaal geen voorrang verlenen.

Er komen verkeerslichten aan het gevaarlijke kruispunt waar het ongeval gebeurde. Dat heeft het Agentschap Wegen & Verkeer gisteren bevestigd aan onze redactie.